Απόκτηση της εφαρμογής

Στείλτε emailστο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. δηλώνοντας την εταιρία σας και για ποια χρήση σας ενδιαφέρει η εφαρμογή.

Θα σας σταλούν αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης και αρχικοποίησης με τις εταιρίες προφίλ που σας ενδιαφέρουν. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και δεν απαιτεί πολύ χρόνο.

Το πρόγραμμα θα ενεργοποιηθεί με το ηλεκτρονικό κλειδί που θα σας δοθεί ώστε να έχετε την δυνατότητα να το δοκιμάσετε για ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Για την εγκατάσταση στο σύστημα σας θα χρειαστείτε:

- Υπολογιστή με windows(οποιαδήποτε έκδοση), μνήμη RAM πάνω από 4GB, ελεύθερο χώρο στον σκληρό δίσκο τουλάχιστον 10 GB. Ελάχιστη ανάλυση οθόνης: 1024Χ768pixels

- Δικαιώματα χρήστη σαν administrator

- Σύνδεση Internet

- Για την έκδοση αρχείων (π.χ. προσφοράς) σε αρχεία pdfθα πρέπει να υπάρχει εγκατεστημένος ανάλογος pdfεκτυπωτής όπως microsofttopdf, PDFcreator,Bullzippdfκ.λπ.

Αν σας ικανοποιήσει η εφαρμογή και προχωρήσετε στην αγορά της έκδοσης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησης σας, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις του τρόπου εισαγωγής υλικών και αποτελεσματικής χρήσης, σε συμφωνημένες από κοινού ώρες, μέσω χρήσης εργαλείων τηλεργασίας όπως το Anydesk.

Η τεχνική βοήθεια που παρέχεται για την επίλυση τεχνικών θεμάτων γίνεται μέσω μηνυμάτων viber/skype/sms, e-mailsή/και τηλεφωνικής κλήσης

Η παραπάνω διαδικασία εγκατάσταση δοκιμαστικής λειτουργίας πραγματοποιείται από εσάς και είναι δωρεάν.

Υπάρχει η δυνατότητα η εγκατάσταση και η αρχική παραμετροποίηση να γίνει από εμάς μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης είτε με την αγορά της εφαρμογής ή με την αγορά της ειδικής promo έκδοσης με διάρκεια 1 μήνα και κόστος 60€ (+ΦΠΑ) με τις δυνατότητες της AdvancePlus.
Περιλαμβάνεται η επίδειξη του τρόπου λειτουργίας καθώς και της βασικής διαδικασίας εισαγωγής και μεταβολής των πρώτων υλών. Συνολικός χρόνος: 2 ώρες

Κατόπιν συμφωνίας μπορούμε να προσθέσουμε ειδικούς καταλόγους υλικών όπως ρολά, σήτες, πάνελ κ.λπ.